Warning: Creating default object from empty value in /customers/2/5/0/trekantenshypnoseklinik.dk/httpd.www/wp-content/themes/unitheme/optionpanel/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Spørgsmål Hypnose, Trekantens Hypnoseklinik, Kolding

Spørgsmål til hypnose

Hvad er hypnose?

Hypnose er en behagelig tilstand af øget modtagelighed, hvor man kan påvirke det underbevidste sind og skabe varig forandring. Man er under hele forløbet ved fuld dagsbevidsthed.

Hvem kan få hypnose?

I dag er det videnskabeligt fastslået at næsten alle mennesker kan hypnotiseres.

Hvor lang tid tager det?

En session varer normalt mellem 1½ og 2 timer. Der startes med et grundigt interview hvor der spørges ind til problemet. Derefter fortælles der nærmere om hypnose – og til sidst er der selve hypnosedelen.

Er hypnose farligt?

Nej det er på ingen måde farligt. Man er under hele forløbet ved fuld bevidsthed og kan høre og følge med i alt hvad der sker. Nej man kan ikke blive ”hængende” i hypnosen, man kan altid – hvis man selv vil – afbryde sessionen.

Gør det ondt?

Nej tværtimod. Alle oplever det som en behagelig tilstand af afslappethed.

Virker det?

Ja det er yderst effektivt fordi hypnose brugt sammen med terapi kan påvirke underbevidstheden og skabe varig forandring.

Vil du vide, om hypnoterapi er noget for dig?

Du har også mulighed for at komme til en uforpligtende samtale, hvor vi taler om, hvad du ønsker at arbejde med. Jeg fortæller om, hvad hypnoterapi er, hvordan  – og ikke mindst hvorfor – det virker, og du kan herved få indtryk af, om du synes kemien passer. Der sættes ca en halv time af, og det er ganske gratis og uforpligtende.  

Har du også et spørgsmål ?!?

Du er velkommen til også at stille spørgsmål – udvalgte spørgsmål og svar vises her på siden i redigeret og anonym udgave.

Spørgsmål

Har du et spørgsmål som du synes mangler her på siden, så stil spørgsmålet her. Ikke alle spørgsmål kommer på hjemmesiden.

Offentliggøres ikke.

Din e-mail adresse offentliggøres ikke.

Please wait...
Bestil tid til hypnose her