Udtalelse

Af hjertet tak

I forbindelse med min stræben efter gode eksaminer på universitetet, begyndte tilstande som svimmelhed, koldsved, hovedpine og kvalme at overtage min krop. Jeg havde pludselig ikke overskud til mine to små piger, min mand, min familie eller mine veninder, som jeg ellers plejer at prioritere højt. Min hukommelse svækkede, jeg fik søvnbesvær og jeg begyndte at miste kontrollen over mine følelser og mit sind. Jeg måtte slippe alt hvad jeg havde i hænderne, da det pludselig stod klart, at jeg var ramt af stress.

Jeg forsøgte mig med yoga og psykologtimer fra en kompetent studierelateret psykolog. Men da jeg havde et ønske om at fortsætte universitetet med mit hold, var jeg optaget af at skulle ”på benene igen” hurtigst muligt. Og det var her, Mogens kom ind i billedet. Det forholder sig netop sådan, at hypnose taler direkte til den underbevidste del af selvet, som psykologer, og andre, ikke kan nå direkte ind til! Dvs. at man via hypnose kan opnå hurtige forandringer.

Jeg læste Mogens’ positive anmeldelser og så desuden hans brede vidensfelt som både psyko- og hypnoterapeut. Da jeg kontaktede ham første gang, blev jeg mødt af en imødekommende, virkelighedsnær og professionel mand, der ikke tvivlede på, at han kunne hjælpe mig. Her startede min rejse med Mogens – en rejse, der viste sig at være begyndelsen på mit nye liv!

Under hver konsultation tilbyder Mogens først en samtale, hvor du og dit liv er i fokus. Under denne samtale hjalp han mig bl.a. med at se hvilke mønstre, der, siden min barndom, har præget mit liv. I samarbejdet med Mogens blev det derfor hurtigt tydeligt for mig, at min måde at prioritere livet på, kunne (og skulle) ændres, for at jeg kunne opnå færre bekymringer og mere livskvalitet. Mogens var fortsat meget tydelig omkring det, at jeg kunne ændre mig. Det er første gang jeg har mødt et menneske, der virkelig har troet på, at min personlighed kunne udvikles så gennemgribende – og for mig var det betydningsfuldt!

Mogens er meget opmærksom på hvad du ønsker af hypnosen. Han sikrer sig, at du er klar over hvilken betydning hypnosen vil have for dig og dine omgivelser. Eksempelvis handlede mine hypnoser primært om, at jeg skulle sætte mig selv i centrum, sige fra, være mindre perfektionistisk og til at bekymre mig mindre. Forinden dette, arbejdede vi dybdegående med hvordan min ændrede personlighed ville fremtone – både med henblik på mig selv og mine nærmeste. Dette afspejler Mogens professionalisme omkring sit fag. Han er meget kompetent og arbejder så sikkert med metoderne omkring hypnosen, at du føler dig 100% tryg.

Mogens fik ret. På bare 2 måneder, har vores samarbejde ændret mit liv markant! I dag er jeg ikke bare fri for de stress-symptomer, der plagede mig. Jeg er ligeledes blevet fri for de bekymringer, der tidligere fyldte mine tanker. Jeg er blevet god til at sige fra. I dag vil jeg, til hver en tid, sikre at jeg har det godt. Dvs. at jeg i dag prioriterer egne behov, med mindre jeg er tilpas med andet. Jeg er blevet mere sikker på mig selv, og bekymrer mig således ikke om hvad andre tænker om mig. Jeg er blevet mindre perfektionistisk og mere afslappet. Når alt dette tages i betragtning, har Mogens har hjulpet mig med at opdage helt nye sider af min personlighed. Sider af mig selv, som jeg ikke var klar over jeg kunne besidde. Mit liv har ændret sig fra at være kaotisk – til meningsfuldt. Dette er årsagen til, at jeg vil give Mogens mine bedste anbefalinger.

Jeg er ham evigt taknemmelig for, hvad han har gjort for mig og mine nærmeste.

Af hjertet, tak.

Trine, 30 år, Vejle.

* Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.

Book tid til hypnose

Du er altid velkommen at kontakte mig, helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller har brug for at høre mere. Jeg kan kontaktes på telefonnummer 52 40 79 27, eller via mail info@trekantenshypnose.dk – eller via hjemmesidens kontaktformular.