Warning: Creating default object from empty value in /customers/2/5/0/trekantenshypnoseklinik.dk/httpd.www/wp-content/themes/unitheme/optionpanel/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Angst & Stress, referencer - Trekantens Hypnoseklinik

Angst & Stress

Efter et år med konstant svimmelhed og diverse udredninger, hvor ingen undersøgelser påviste nogen form for fysisk sygdom ramte angsten mig for alvor.

 

I løbet af få uger gik jeg fra at være udadvendt og social til intet at kunne. Simple ting som at handle, tage til familiearrangementer samt bevæge mig ud i verden på egen hånd, blev så uoverkommelig. Angsten for hvad der kunne ske overskyggede den logiske tankegang, hvilket blev resultatet af en ond spiral med meget voldsomme fysiske symptomer.

 

Efter diverse alternative behandlinger, som ikke havde en gavnlig effekt blev jeg rådet til at prøve hypnose. Via bekendte fik jeg anbefalet Mogens, og hvor er jeg i dag taknemmelig for det møde. For første gang i meget lang tid mødte jeg et professionelt menneske, som fra første møde udstrålede en tro på, at jeg selvfølgelig nok skulle blive rask igen. Jeg er ikke i tvivl om, at Mogens i den grad gjorde til, at spiralen begyndte at gå i den rigtige retning. Lige så stille aftog de mange fysiske symptomer, og svimmelheden som havde været så altoverskyggende begyndte også at aftage.

 

De mange lange snakke inden selve hypnosen har været utrolig vigtige for mig, idet de har været med til at sætte refleksioner over min hverdag i spil. Jeg har altid følt mig velkommen hos Mogens, og vigtigst af alt så har der altid været tid samt troen på, at jeg selvfølgelig ville blive rask igen.

 

Tak til dig Mogens!*

Signe, 38 år.

* Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.
Vil du læse mere om hypnose mod angst?