Warning: Creating default object from empty value in /customers/2/5/0/trekantenshypnoseklinik.dk/httpd.www/wp-content/themes/unitheme/optionpanel/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Angst & Depression - Trekantens Hypnoseklinik

Depression & Angst

Efter en grim episode på mit arbejde, for 24 år siden, fik jeg en depression, og angst, som jeg ikke kunne komme af med igen.

 

Min angst gjorde, at jeg fik ondt i maven, og jeg skulle på toilettet i tide og utide, og toiletter kunne til tider være vanskeligt at finde.

 

Jeg gik en lang periode til psykolog, som desværre ikke kunne hjælpe mig.  Min læge ordinerede derfor angstdæmpende piller (Lykkepiller) til mig. Det satte en dæmper på min angst, men hjalp mig ikke af med mit problem, så der måtte flere piller til, det hjalp så godt, at jeg igen kunne leve et normalt liv. De sidste 9 år, har jeg haft det så godt, at jeg besluttede mig for, at komme ud af pillerne, det tog tid, men jeg kom ud af det, og det er jeg lykkelig for.

 

Men så begyndte mine problemer igen. Jeg kunne ikke gå i butikker, til koncerter, deltage i den sport, som jeg holdt så meget af, besøge venner, ja bare det at sidde og vente hos læge, eller lignende var et helvede for mig, jeg skulle på toilettet.  Når jeg var på flyrejse, lavede jeg ikke andet end at holde øje med toilettet.

 

Jeg snakkede med min læge om det, og der var nok kun pillerne der kunne hjælpe mig igen.

 

Men nej ikke tale om, ikke en gang til.

 

Så var det alternativ behandling.

 

Jeg gik på nettet og fandt Hypnotisør Mogens Bruun Jensen. Jeg forklarede ham, hvad mit problem var, og det svar jeg fik, gav mig håb. Han kunne godt hjælpe mig.

 

Jeg var lidt skeptisk, kunne det virkelig passe? Jeg fik hurtig en tid hos ham, og Mogens fortalte mig hvad det hele gik ud på, og stille og rolig følte jeg mig i trygge hænder.

 

Efter to behandlinger, kunne jeg begynde at gå i butikker, ikke uden angst, men det var en begyndelse. Efter tredje behandling, gik det godt, og nu efter fem behandlinger, kan jeg alt det, som jeg ikke har kunnet i så lang tid.

 

Mine besøg hos Mogens, har lært mig, at få ro på, hvis der er noget som fremprovokerer en lille angst, og ikke mindst, smide de problemskabende ting væk, som jeg ikke mere vil have i mit dejlige liv.

 

Jeg er meget glad for, at jeg opsøgte Mogens, og at han som hypnotisør har hjulpet mig af med mit store problem.

 

Jeg troede jeg var den” eneste i verden ” der havde dette problem, men nej vi er rigtig mange.*

Midde, 70 år.

* Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.
Vil du læse mere om hypnose mod angst?