Om terapeuten

Mogens Bruun Jensen

Jeg hedder Mogens Bruun Jensen og har drevet Trekantens Psykoterapi og Hypnoseklinik siden 2012. Jeg er uddannet psykoterapeut og certificeret 5-PATH hypnotisør og hypnoterapeut, hvis metoder har de højeste anerkendelser i både Danmark og i udlandet.

Jeg har mange års erfaring fra dansk erhvervsliv, siden jeg som 26-årig startede min egen speditionsvirksomhed sammen med to kompagnoner. Det havde vi stor succes med og drev virksomheden i en længere årrække, hvorefter vi solgte virksomheden til en udenlandsk koncern.

Igennem mit virke som virksomhedsleder blev jeg mere og mere interesseret i de mentale aspekter af vi mennesker, og jeg valgte derfor at læse til psykoterapeut og hypnoterapeut og startede min nuværende virksomhed i 2012. Her fik jeg øjnene op for, hvad hypnose i samspil med psykoterapi kan ift at hjælpe både børn og voksne af med angst, jalousi, depression, stress, søvnproblemer og meget andet.

Jeg driver klinikken med stor succes, og har været med i forskellige TV udsendelser på DR, hvor jeg blev udvalgt til at være med i flere af Lasse Spang Olsens programmer på DR2 – se mere HER.

Klinikken ligger på en gård, hvor min kone og jeg bor i naturskønne omgivelser i udkanten af Kolding. Min kone laver det samme som jeg, og driver også sin klinik her på gården.

Mogens Bruun Jensen

Psykoterapeut og NGH certificeret
Hypnotisør og Hypnoterapeut

Book tid til hypnose

Du er altid velkommen at kontakte mig, helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller har brug for at høre mere. Jeg kan kontaktes på telefonnummer 52 40 79 27, eller via mail info@trekantenshypnose.dk – eller via hjemmesidens kontaktformular.