Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er hypnose
Hypnose er en behagelig tilstand af øget modtagelighed, hvor man kan påvirke det underbevidste sind og skabe varig forandring. Man er under hele forløbet ved fuld dagsbevidsthed.
Hvem kan få hypnose
I dag er det videnskabeligt fastslået at næsten alle mennesker kan hypnotiseres.
Hvor lang tid tager det
En session varer normalt mellem 1½ og 2 timer. Der startes med et grundigt interview hvor der spørges ind til problemet. Derefter fortælles der nærmere om hypnose – og til sidst er der selve hypnosedelen.
Er hypnose farligt
Nej det er på ingen måde farligt. Man er under hele forløbet ved fuld bevidsthed og kan høre og følge med i alt hvad der sker. Nej man kan ikke blive ”hængende” i hypnosen, man kan altid – hvis man selv vil – afbryde sessionen.
Gør det ondt
Nej tværtimod. Alle oplever det som en behagelig tilstand af afslappethed.
Virker det
Ja det er yderst effektivt fordi hypnose brugt sammen med terapi kan påvirke underbevidstheden og skabe varig forandring.
Er hypnose noget for dig
Du har også mulighed for at komme til en uforpligtende samtale, hvor vi taler om, hvad du ønsker at arbejde med. Jeg fortæller om, hvad hypnoterapi er, hvordan – og ikke mindst hvorfor – det virker, og du kan herved få indtryk af, om du synes kemien passer. Der sættes ca en halv time af, og det er ganske gratis og uforpligtende.

Book tid til hypnose

Du er altid velkommen at kontakte mig, helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller har brug for at høre mere. Jeg kan kontaktes på telefonnummer 52 40 79 27, eller via mail info@trekantenshypnose.dk – eller via hjemmesidens kontaktformular.