Warning: Creating default object from empty value in /customers/2/5/0/trekantenshypnoseklinik.dk/httpd.www/wp-content/themes/unitheme/optionpanel/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Vægttab, Trekantens Hypnoseklinik, Kolding

Vægttab


Hos Trekantens Hypnose- og Psykoterapi er vi eksperter i vægttab.

Vi anvender hypnoterapi i kombination med psykoterapi. Ingen hokus pokus, flotte termer og fancy fremmedord. Til gengæld virker det, og man når sit mål på en måde, der sikrer, at man fremover kan holde den vægt, som man anser som passende.

Hele behandlingen er logisk opbygget, hvor vi via påvirkning af underbevidstheden skaber den forandring hos dig, der gør, at du spiser den mængde kalorier, som du har brug for og ikke mere – samtidig med at du helt eller delvist fravælger usunde kalorier fra slik, kager, chips, sodavand osv. Ikke fordi du skal, men fordi du vælger at gøre det.

 

Kender du følelsen?

Du har måske ikke lyst til at være ude i større selskabelighed – slet ikke hvis det er sammen med mennesker, som du ikke kender. Du føler dig forkert, når du er sammen med andre, og du ”måler” hele tiden dig selv i forhold til det som du opfatter som idealet. Når du i smug betragter de øvrige, bliver du pinlig bevidst om, at du ville tage dig langt mere attraktivt ud, hvis du tabte nogle kilo. Desuden ville det give dig helt andre muligheder ved valg af tøj. Du er også helt sikker på, at din partner har bemærket det samme som dig. Læs mere hvis du kan genkende følelsen

Hvorfor vejer jeg for meget?

Når man taler om vægttab, fokuseres der ofte alene på motion, kostsammensætning og mængden af kalorier, men ofte kan løsningen findes helt andre steder. Der er ofte én eller flere grunde til, at man spiser for meget eller det forkerte, og som regel er overspisning snarere et symptom på noget helt andet. Derfor er hypnoterapi mod vægttab den helt rigtige metode til at finde årsagen og dermed løsningen på dit ønske om vægttab. Det gælder om at finde årsagen og behandle den – fremfor at behandle symptomet.  Manglende selvværd er ofte en del af problemet – måske som følge af for mange nederlag i skolen, i puberteten, i familien eller et helt andet sted. Måske har du glemt eller er ikke bevidst om årsagen, men du kan være helt sikker på, at du i din underbevidsthed er fuldt bevidst om hvornår og hvordan.

Skal jeg gøre noget ved det?

Ja – hurtigst muligt. I stedet for bare at lade stå til kan du kan skabe den forandring der skal til – og det er helt essentielt, at man har et godt selvværd. Uanset om du er ung eller gammel kvinde eller mand, så skal du vide at løsningen findes – også på ønsket om vægttab.

Hvad giver det mig?

Prøv at se dig selv, som du vil tage dig ud med den vægt, som du ser som passende til dig i din alder og i din situation. Når du får det billede frem på nethinden, så mærk den følelse af velvære, overskud, tilfredshed og muligheder som du ved, det vil give dig

Et pænt stort selvværd er selve grundlaget for, at man kan føle sig interessant og attraktiv

Reference

Reference VægttabJeg var bare kommet til at veje alt for meget – så meget at det begrænsede min mulighed for at dyrke sport, noget som jeg ellers altid har gjort. Jeg undgik at vise mig offentlig i badetøj, fordi jeg var flov over mit udseende, så jeg var kommet ind i en ond cirkel, som jeg ikke kunne komme ud af ved egen hjælp.

Jeg vidste selvfølgelig godt, at jeg ikke skulle spise slik, chokolade og kager indtil fadet var tomt, men det kørte bare ind i en uendelighed. Min kæreste foreslog hypnose med hypnoterapi som en mulighed. Det var det rigtige for mig, og jeg har nu fået styr på mit spiseri og vægten viser mindre og mindre – det er bare så dejligt at opleve. Jeg har fået det super godt både fysisk og psykisk, fordi min selvtillid er blevet langt bedre. Jeg er også begyndt at løbetræne igen.

Erik, 57 år.

Book tid til hypnose her