Hypnose og vægttab

Hos Trekantens Hypnose- og Psykoterapi er vi eksperter i vægttab.

Vi anvender hypnoterapi i kombination med psykoterapi. Ingen hokus pokus, flotte termer og fancy fremmedord. Til gengæld virker det, og man når sit mål på en måde, der sikrer, at man fremover kan holde den vægt, som man anser som passende.

Hele behandlingen er logisk opbygget, hvor vi via påvirkning af underbevidstheden skaber den forandring hos dig, der gør, at du spiser den mængde kalorier, som du har brug for og ikke mere – samtidig med at du helt eller delvist fravælger usunde kalorier fra slik, kager, chips, sodavand osv. Ikke fordi du skal, men fordi du vælger at gøre det.

Kender du følelsen?

Du har måske ikke lyst til at være ude i større selskabelighed – slet ikke hvis det er sammen med mennesker, som du ikke kender. Du føler dig forkert, når du er sammen med andre, og du ”måler” hele tiden dig selv i forhold til det som du opfatter som idealet. Når du i smug betragter de øvrige, bliver du pinlig bevidst om, at du ville tage dig langt mere attraktivt ud, hvis du tabte nogle kilo. Desuden ville det give dig helt andre muligheder ved valg af tøj. Du er også helt sikker på, at din partner har bemærket det samme som dig. Læs mere hvis du kan genkende følelsen

Hvorfor vejer jeg for meget?

Når man taler om vægttab, fokuseres der ofte alene på motion, kostsammensætning og mængden af kalorier, men ofte kan løsningen findes helt andre steder. Der er ofte én eller flere grunde til, at man spiser for meget eller det forkerte, og som regel er overspisning snarere et symptom på noget helt andet. Derfor er hypnoterapi mod vægttab den helt rigtige metode til at finde årsagen og dermed løsningen på dit ønske om vægttab. Det gælder om at finde årsagen og behandle den – fremfor at behandle symptomet. Manglende selvværd er ofte en del af problemet – måske som følge af for mange nederlag i skolen, i puberteten, i familien eller et helt andet sted. Måske har du glemt eller er ikke bevidst om årsagen, men du kan være helt sikker på, at du i din underbevidsthed er fuldt bevidst om hvornår og hvordan.

Book tid til hypnose

Du er altid velkommen at kontakte mig, helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller har brug for at høre mere. Jeg kan kontaktes på telefonnummer 52 40 79 27, eller via mail info@trekantenshypnose.dk – eller via hjemmesidens kontaktformular.