Hypnose mod stress

Stress

Hvis man skal yde en ekstraordinær indsats i kort tid, så er stress den booster, der gør, at man kan præstere noget ekstra, uanset om man skal løbe 100 meter løb eller skal igennem et eksamensforløb.

Hvis behovet for at præstere meget ud over det sædvanlige derimod står på i længere tid, eller det bliver mere eller mindre permanent, så overbelaster man ”systemet”, og man er så godt på vej til at pådrage sig problemer.

Vær vågen og opmærksom på symptomer på stress, som du mærker/føler i din krop.

Du bør selvfølgelig hurtigst muligt fjerne det eller fjerne dig fra det, der er årsag til, at du har disse symptomer. De fleste ved godt at: Arbejdsbyrden er stor, Der er problemer på hjemmefronten, Der er alvorlig sygdom i familien eller andre forhold som gør, at man ikke lever i harmoni med sig selv. 

Selvom man igen får styr på sin tilværelse, er det ingen garanti for, at symptomerne forsvinder af sig selv, og det er for mange meget frustrerende. Ofte vil man så gå til lægen for at få fundet ud af, hvad man ”fejler”, og får så at vide at man er sund og rask – og hvad er det så. Der er rigtig mange mennesker der går rundt med lidelser, der skyldes symptomer på noget, som for længst er fjernet.

Book tid til hypnose

Du er altid velkommen at kontakte mig, helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller har brug for at høre mere. Jeg kan kontaktes på telefonnummer 52 40 79 27, eller via mail info@trekantenshypnose.dk – eller via hjemmesidens kontaktformular.