Warning: Creating default object from empty value in /customers/2/5/0/trekantenshypnoseklinik.dk/httpd.www/wp-content/themes/unitheme/optionpanel/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Søvnløshed, Trekantens Hypnoseklinik, Kolding

Søvnløshed


Søvnproblemer og søvnløshed

Søvn er en vigtig funktion, og søvnens kvalitet og længde har meget stor betydning for vores velvære og evne til at få en dagligdag til at fungere. Derfor kan du ikke fungere optimalt, hvis du ikke kan falde i søvn,  bliver forstyrret eller vågner undervejs i løbet af natten.

 

Her, som ved mange andre ting, gælder det om at finde årsagen til, at du ikke får dit søvnbehov dækket. Der findes næsten altid en konkret årsag til problemet. Når denne er fjernet og du desuden er blevet forsynet med nogle andre konkrete redskaber og teknikker vil du igen kunne nyde at vågne frisk og veloplagt, efter en søvn uden afbrydelser.

Reference

Jeg vil gerne hermed bidrage med min erfaring om hypnose.

Jeg er en mand i min bedste alder med et normalt fungerende familieliv og hvad dertil hører….. Troede jeg.

Igennem en del år i et hektisk forretningsliv og lidt ting i bagagen, opbyggede jeg et ” helle ” via et godt glas rødvin om aftnen. Det bevirkede at jeg kunne slippe stress og bekymringer og få en god nattesøvn. Jeg måtte efter 15 år sande at det var en løgn jeg levede på, jeg kunne næsten ikke hænge sammen længere, den onde spiral havde gjort sit indtog i mit liv…

Læs hele referencen

Hvad kan forårsage søvnløshed?

 

Næsten alle voksne mennesker rammes af midlertidig søvnløshed som følge af udefrakommende påvirkninger, hvorefter søvnmønsteret igen bliver normalt, men vedvarende søvnløshed skal tages alvorligt. Videnskabelige forsøg har vist at man risikerer at dø efter 7-8 døgn helt uden søvn. Udover smerter i forbindelse med fysisk sygdom er det ofte helt almindelige psykiske påvirkninger, som kan resultere i søvnløshed. Det kan f.eks. være:

  • Stress
  • Økonomiske problemer

Alle former for angst som f.eks: Eksamensangst, flyskræk, frygt for sygdom, frygt for at miste jobbet, jalousi og andet i samme kategori.

 

Desuden kan selve angsten for ikke at kunne sove være den indirekte eller direkte årsag til, at man ikke får den nødvendige søvn.

 

Hvordan kan hypnose og hypnoterapi hjælpe dig, så du får din gode og nødvendige søvnrytme tilbage?

 

Medmindre at du allerede har spottet årsagen til dine søvnproblemer, finder vi ved hjælp af psykoterapi og hypnoterapi den konkrete årsag til, at du ikke kan falde i søvn – eller vågner midt om natten og ikke er i stand til bare at sove videre. Derefter anvendes hypnose til, via din underbevidsthed, at forandre de forestillinger og forventninger om, at du har svært ved at sove.

 

Normalt er 2 behandlinger tilstrækkelig.

 

Du er velkommen til at komme forbi og høre nærmere om behandlingen. Det tager ca. en halv time – og koster ingenting. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller sende en mail med dine spørgsmål om behandling af søvnløshed.