Hypnose ved rygestop

Kvit cigaretterne ved hjælp af hypnoterapi og psykoterapi.

Virker det?

Det er meget effektivt! 80% er stadigvæk røgfri 3 måneder efter behandlingen (Iflg. undersøgelse fra foråret 2014).

For at opnå dette fantastiske resultat benyttes en metode, hvor vi anvender både hypno- og psykoterapi, hvilket gør, at du bliver helt fri for rygetrangen, samtidig med at du tænker og reagerer helt anderledes, end du gjorde som ryger.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Normalt er én behandling tilstrækkelig.

Vil jeg tage på i vægt?

Hvis man bare stopper med at ryge, vil man ofte være tilbøjelig til at trøstespise i form af slik og mere mad, når rygetrangen melder sig. Ved at fjerne rygetrangen og samtidig give dig nogle helt enkle værktøjer som du kan bruge vil du sagtens kunne styre udenom de ting som du ikke har brug, og du vil holde vægten.

Hvordan kommer jeg af med rygevanen, som har været en fast del af mit liv i mange år?

Ved hjælp af hypnotisk påvirkning af din underbevidsthed fjernes din fokusering på cigaretter. Du vil i stedet for have fokus på alt det positive ved at være røgfri. Alle oplever efter kort tid, at lugtesans og smagsløg vender tilbage, og at konditionen bliver mærkbart bedre. De fleste oplever det som en stor personlig sejr endeligt at have vundet over tobakken.

Det er aldrig for sent at stoppe med at ryge, fordi kroppen er forbavsende hurtig til at restituere, når du stopper med at ryge. Dette gælder også, hvis du har fået en af de rygerelaterede luftvejslidelser som KOL eller astma. Selv i disse tilfælde vil du opleve en mærkbar forandring efter ganske kort tid.

Hvad med medicin mod rygetrang?

Det er også en mulighed. Foruden en mulig effekt får du i tilgift en alenlang liste med mulige både psykiske og fysiske bivirkninger.

Hvad med en gammeldags “kold tyrker”?

Endnu en mulighed, men ifølge Sundhedsstyrelsen er der med denne metode kun 4% som er røgfri efter et år.

Book tid til hypnose

Du er altid velkommen at kontakte mig, helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller har brug for at høre mere. Jeg kan kontaktes på telefonnummer 52 40 79 27, eller via mail info@trekantenshypnose.dk – eller via hjemmesidens kontaktformular.