Warning: Creating default object from empty value in /customers/2/5/0/trekantenshypnoseklinik.dk/httpd.www/wp-content/themes/unitheme/optionpanel/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Rygestop, Trekantens Hypnoseklinik, Kolding

Rygestop

Kvit cigaretterne ved hjælp af hypnoterapi og psykoterapi.


Virker det?

RygestopDet er meget effektivt! 80% er stadigvæk røgfri 3 måneder efter behandlingen (Iflg. undersøgelse fra foråret 2014).

For at opnå dette fantastiske resultat benyttes en metode, hvor vi anvender både hypno- og psykoterapi, hvilket gør, at du bliver helt fri for rygetrangen, samtidig med at du tænker og reagerer helt anderledes, end du gjorde som ryger.

 

Hvor mange behandlinger skal der til?

Normalt er én behandling tilstrækkelig.

 

Spørg GerneVil jeg tage på i vægt?

Hvis man bare stopper med at ryge, vil man ofte være tilbøjelig til at trøstespise i form af slik og mere mad, når rygetrangen melder sig. Ved at fjerne rygetrangen og samtidig give dig nogle helt enkle værktøjer som du kan bruge vil du sagtens kunne styre udenom de ting som du ikke har brug, og du vil holde vægten.

 

Hvordan kommer jeg af med rygevanen, som har været en fast del af mit liv i mange år?

Ved hjælp af hypnotisk påvirkning af din underbevidsthed fjernes din fokusering på cigaretter. Du vil i stedet for have fokus på alt det positive ved at være røgfri. Alle oplever efter kort tid, at lugtesans og smagsløg vender tilbage, og at konditionen bliver mærkbart bedre. De fleste oplever det som en stor personlig sejr endeligt at have vundet over tobakken.

Det er aldrig for sent at stoppe med at ryge, fordi kroppen er forbavsende hurtig til at restituere, når du stopper med at ryge. Dette gælder også, hvis du har fået en af de rygerelaterede luftvejslidelser som KOL eller astma. Selv i disse tilfælde vil du opleve en mærkbar forandring efter ganske kort tid.

 

Hvad med medicin mod rygetrang?

Det er også en mulighed. Foruden en mulig effekt får du i tilgift en alenlang liste med mulige både psykiske og fysiske bivirkninger.

 

Hvad med en gammeldags “kold tyrker”?

Endnu en mulighed, men ifølge Sundhedsstyrelsen er der med denne metode kun 4% som er røgfri efter et år.

Tak for hjælpen! 

Reference RygestopJeg har ikke røget i 6 uger og det mest utrolige er at jeg ikke savner smøgerne. 

Som jeg fortalte har jeg nedsat lungekapacitet som følge af astma, men jeg kan allerede nu mærke at jeg har fået det bedre. Lugtesansen er også kommet tilbage. 

Jeg har tidligere prøvet alt muligt både plaster, tyggegummi og akupunktur, men en behandling med hypnose var åbenbart tilstrækkelig.

Marianne, 53 år.


Udsagn du som ryger sikkert kender...


Rygestop er for mange en langvarig proces. Langvarig fordi man i årevis bliver ved med at finde undskyldninger for hele tiden at udsætte stoppet

Undskyldningerne kan være mange, men dem jeg hører ofte, er:

Hvis jeg er stresset, må jeg have en cigaret for at slappe af.

Det er en illusion, at rygning hjælper mod stress, men cigaretten gør, at man får tilgodeset sin trang til nikotin, der så opleves, som om det dulmer “nerverne”. Ikke-rygere er notorisk mindre stressede end rygere.

Jeg kender en 94 årig, der er frisk og rørig og ryger 10 cigarer om dagen.

Rygere dør i gennemsnit 8-9 år tidligere end ikke-rygere. Desuden er det sådan at de sidste 7-8 år af en rygers liv er påvirket af rygerelaterede sygdomme med forringet livskvalitet til følge.

Rygere er mere hyggelige og er festligere end ikke-rygere.

Det er en påstand der ikke er belæg for. Eks-rygere har fået et bedre helbred, mere selvværd og overskud efter endelig at være sluppet af med den byrde, som rygning er for de fleste.

Jeg vil garanteret tage på i vægt.

Det vil ikke ske, hvis du er opmærksom på og bevidst om, at du ikke erstatter cigaretterne med slik eller chokolade. I en hypnoterapi behandling mod rygning indgår terapi, der tager sigte mod netop dette forhold.

Der er ikke noget ved en kaffepause uden en cigaret

Med en hypnoterapi behandling vil du sagtens kunne nyde din kaffepause uden rygning.

Har hørt om professionelle fodboldspillere, der uden problemer ryger 20 smøger om dagen og alligevel spiller på topplan

Det er rigtigt, at mange 20-30 årige ryger uden problemer. For langt de fleste begynder skavankerne at melde sig i 40 erne – i form af dårlig kondition, stakåndethed, grålig hudfarve, misfarvede tænder osv. osv. Det er også her, at mange bliver bevidst om, at rigtig mange mennesker dør af rygning.

Jeg vil gerne være såkaldt festryger

Næsten alle festrygere “falder i” før eller senere, bl.a fordi kroppen fortsat bliver tilført nikotin med jævne mellemrum. Nikotintrangen er derfor fortsat i kroppen, og rygetrangen kan udløses af en bagatel.

* Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.
Bestil tid til hypnose her