Præstationsangst


Sportsmand/-kvinde med præstationsangst:

Har du haft oplevelsen af at være i centrum – være den alle kigger på? Det er nu, det gælder, og du kan allerede begynde at mærke alle symptomerne. Heftigt åndedræt, hjertebanken, halsen der snører sig sammen – synkebesvær, rysten på hænderne og du har mere og mere besvær med koncentrationen.

 

Det må bare ikke ske lige nu i den situation – men det gør det, præcist som du har oplevet det før.

 

Du ved med dig selv, at du kan præstere. Du har utvivlsomt talent, og du træner og træner og har sikkert gjort det i årevis – og derfor ved du, at du kan. Det får du også bekræftet under træning og måske til mindre arrangementer.

 

Du er tilfreds med dit sportslige niveau og glæder dig til at vise, hvad du kan næste gang, du bliver udtaget til førsteholdet eller bliver udtaget til at repræsentere din klub – eller dig selv ved sportslige begivenheder lidt udover det sædvanlige.

 

Skal jeg bare acceptere, at jeg har præstationsangst og sige nej tak – eller kan der gøres noget ved mit problem med præstationsangst??

Ja – det kan der.

 

Ved hjælp af både psykoterapi og hypnoterapi og hypnose finder vi frem til årsagen til, at du reagerer ved at have præstationsangst, når du ”er på”. Vi behandler årsagen både terapeutisk og hypnotisk. I løbet af ganske kort tid vil du opleve en tydelig forandring, som gør, at du igen vil kunne glæde dig over at få lejlighed til at vise dine sportslige præstationer.

 

Du vil samtidig opleve, at dit selvværd får et boost i den rigtige retning. Du får langt bedre selvtillid og troen på dig selv tilbage. Derudover får du nogle praktiske teknikker og ”værktøjer”, som gør, at du vil glæde dig til næste gang, du skal præstere.

 

Se også hvad andre sportsfolk skriver under referencer.


 

Reference

Efter en grim episode på mit arbejde, for 24 år siden, fik jeg en depression, og angst, som jeg ikke kunne komme af med igen. Min angst gjorde, at jeg fik ondt i maven, og jeg skulle på toilettet i tide og utide, og toiletter kunne til tider være vanskeligt at (…)

Læs hele Middes beretning om depression og angst her.

Book tid til hypnose her