Præstationsangst


Præstationsangst som privatperson mand/kvinde, som meget snart skal:

 

  • Holde en tale i en større forsamling – måske til din svigermors runde fødselsdag
  • Som formand holde en tale ved grundejerforeningens generalforsamling
  • Måske har du bare lyst til at sige noget næste gang I sammen med andre forældre er til forældrerådsmøde på skolen

 

Eller noget tilsvarende hvor det forventes, at du præsterer, men hvor skrækken for at skulle på, giver dig svedige hænder, hjertebanken og kuldegysninger allerede nu.

 

Du kan mærke, at præstationsangsten presser sig på, og du ser allerede situationen for dig:

 

Du slår på glasset – rejser dig op og opdager, at alles øjne nu er rettet mod dig. I samme sekund kan du mærke præstationsangsten – halsen snører sig sammen, og du kan ikke få et ord frem. Du ved med dig selv, at ydmygelsen vil være total, når du efter at have drukket 2 glas vand hakkende og stammende har fået sagt det meste af det, du havde planlagt.

 

Sådan behøver det ikke at være:

 

Ved hjælp af psykoterapi, hypnoterapi og hypnose finder vi frem til årsagen til, at du ikke bryder dig om at være i fokus, og vi behandler den eller de faktorer. Alle kan sagtens komme dertil, hvor de med lidt forberedelse kan holde en god tale uden at ”gå i sort” eller helt miste overblikket.

 

Skal jeg gøre noget ved min præstationsangst?

 

Ja, hvis du kan genkende situationen som ovenfor beskrevet, og hvis du indimellem gerne ville kunne ”optræde” foran et større eller mindre publikum.

 

Hvad får jeg?

 

Udover selvtilliden og troen på dig selv, får du nogle praktiske teknikker og værktøjer, som gør, at du vil glæde dig til at høre dig selv tale. Du vil turde være dig selv og opleve, at din perfomance vil være præget af en helt ny form for selvsikker optræden uden præstationsangst.

 

Har du spørgsmål?

 

Du er velkommen til en introsamtale, hvor du kan stille spørgsmål og høre nærmere om behandlingen. En introsamtale tager ca. en halv time og er gratis.

 

Du kan også ringe på 52 40 79 27 eller send en mail til info@trekantenshypnose.dk. Alt sammen helt uforpligtende.


 

Reference

Efter en grim episode på mit arbejde, for 24 år siden, fik jeg en depression, og angst, som jeg ikke kunne komme af med igen. Min angst gjorde, at jeg fik ondt i maven, og jeg skulle på toilettet i tide og utide, og toiletter kunne til tider være vanskeligt at (…)

Læs hele Middes beretning om depression og angst her.

Book tid til hypnose her