Præstationsangst


Præstationsangst

Du skal som direktør eller ledende medarbejder meget snart:

 

Fremlægge virksomhedens visioner og planer overfor en større forsamling af kunder, agenter, salgsfolk – eller måske aktionærer og/eller potentielle investorer. Når du er ansat på et vist niveau, forventes det, at du på en spændende og inspirerende måde kan påvirke og inspirere virksomhedens partnere og medarbejdere bl.a. gennem det at holde en tale eller bare en peptalk.

 

Det vil du glæde dig til – eller vil du? Sikkert ikke, hvis du har præstationsangst og i dage eller måske uger i forvejen kan mærke, at bare tanken om at skulle på, giver dig kriller i maven, hjertebanken eller gør det svært for dig at koncentrere dig om de her og nu opgaver, som du også forventes at tage dig af. Måske har du også behov for hyppige toiletbesøg – Ikke ligefrem en situation, der får livsglæden til at boble.

 

Kan man forandre på den situation?

Det kan man. At du har præstationsangst og føler ubehag eller frygt for at være på eller i centrum er ikke noget, du er født med. Det skyldes, at du på et eller andet tidspunkt har oplevet noget, som du eller din underbevidsthed har opfattet som ”farlig” eller ubehageligt. Det handler derfor om at fjerne denne irrationelle angst, som gør alt hvad den kan for at skåne dig for at ”være på”. Psykoterapi, hypnoterapi og hypnose er fremragende til meget hurtigt at få bearbejdet og behandlet den angst, der ligger til grund for din reaktion.

 

Tager det langt tid?

Nej – du vil ret sikkert kunne mærke en klar forandring efter første behandling.

 

Hvad får jeg?

Du får en større glæde ved at optræde offentligt, og dermed gør du noget for at fremme karrieren og dine muligheder fremover indenfor erhvervslivet.

 

Vil du vide mere:

Ring 52 40 79 27 eller send en mail til: info@trekantenshypnose.dk eller kom forbi til en introsamtale, hvor du kan stille spørgsmål og høre nærmere om behandlingen. Det tager en halv time – og koster ingenting.


 

Reference

Efter en grim episode på mit arbejde, for 24 år siden, fik jeg en depression, og angst, som jeg ikke kunne komme af med igen. Min angst gjorde, at jeg fik ondt i maven, og jeg skulle på toilettet i tide og utide, og toiletter kunne til tider være vanskeligt at (…)

Læs hele Middes beretning om depression og angst her.

Book tid til hypnose her