Warning: Creating default object from empty value in /customers/2/5/0/trekantenshypnoseklinik.dk/httpd.www/wp-content/themes/unitheme/optionpanel/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Jalousi, Trekantens Hypnoseklinik, Kolding

Hypnoterapi og psykoterapi mod jalousi


Jalousi kan ”kureres” med hypnoterapi og psykoterapi.

Der er mange grader af jalousi – fra den lette lejlighedsvise til den sygelige jalousi, som er der hele tiden, og som fylder alt for meget.

 

Kan du genkende situationen?

Du har det forfærdeligt, når I er ude i selskabelig sammenhæng, og din partner bliver budt op til dans – eller du sidder hjemme og ved, at din partner er i byen med sine venner/veninder. Du forestiller dig, at alt muligt ubehageligt sker, og når din partner kommer glad hjem, bliver han/hun mødt af et surt ansigt af sin partner. Du er “nødt” til at smugkigge SMS er eller læse hans /hendes emails. Allerbedst har du det, når I er hjemme i trygge omgivelser, hvor du ikke ser ”spøgelser” overalt. Din partner derimod vil gerne ud og møde andre mennesker og føler sig bundet og hæmmet af dit ønske om altid at være hjemme.

 

Hvorfor bliver jeg jaloux?

Jalousi skyldes ofte, at man har oplevet utroskab i et tidligere forhold, og at man generelt er utryg. Måske føler du dig afvist og underlegen i forhold til din partner. Måske har du lavt selvværd – eller en kombination af flere ting…

 

Skal jeg gøre noget ved det?

Ja. Hellere i dag end i morgen. Ubehandlet sygelig jalousi vil på sigt være totalt ødelæggende for ethvert parforhold. Fælles for alle typer jalousi er at de skal erkendes- og kan behandles. Der er ingen grund til at risikere dit ægte-skab og spilde dit dejlige liv på at være jaloux og ked af det, når du kan komme af med problemet med 2 måske 3 behandlinger.

 

Hvad får jeg?

Du får selvværet og tilliden til din partner tilbage. I tilgift får du en ægtefælle, som vil blomstre og føle sig fri og som født på ny, fordi du ikke længere har behov for hele tiden at kontrollere og overvåge. En win/win situation for begge parter – ja for hele familien.

 

Jalousi kan også være rettet mod:

  • Søskende
  • Familie i øvrigt
  • Kollegaer
  • Venner/veninder

 

Denne type jalousi ses fortrinsvis hos yngre mennesker. Årsagerne kan være mange, men skyldes ofte et lavt selvværd, hvor man føler, at man ikke slår til i forhold til andre. Måske er man i egen optik for tyk, for tynd, for høj, for lav eller alt muligt andet, hvor man gør sig selv forkert, samtidig med at man ser andre som helt perfekte.

 

Ved behandling med hypnoterapi kan man oftest finde årsagen/årsagerne til, at man har dette negative selvbillede og derefter ændre selvopfattelsen i en positiv retning. I kombination med positive suggestioner kan man give både selvværd og selvtillid et boost.

Reference

Reference JalousiMin evindelige jalousi havde nær kostet mig mit ægteskab. Det var en frygtelig situation både for mig og min mand. Jeg havde det elendigt og var konstant urolig, hvis vi var ude hver for sig, også selv om jeg vidste, at der ikke var grund til uro. Jeg vendte lommer, læste min mands sms er og emails. Jeg fandt ingenting, men var alligevel frustreret.

Jeg har indtil nu fået 3 behandlinger og har det meget bedre. Jeg er fuldstændig afslappet, når min mand tager afsted, uanset om det er til sport eller bare for at være sammen med vennerne. Jeg har oven i købet haft det helt fint med, at han har været på et 3 dages kursus med sit firma. Det ville have været fuldstændig umuligt tidligere.

Det allerbedste er selvfølgelig, at vi igen har fået vores gode ægteskab tilbage.

Charlotte, 45 år.

Book tid til hypnose her