Hypnose mod jalousi

Jalousi kan ”kureres” med hypnoterapi og psykoterapi.

Der er mange grader af jalousi – fra den lette lejlighedsvise til den sygelige jalousi, som er der hele tiden, og som fylder alt for meget.

Kan du genkende situationen?

Du har det forfærdeligt, når I er ude i selskabelig sammenhæng, og din partner bliver budt op til dans – eller du sidder hjemme og ved, at din partner er i byen med sine venner/veninder. Du forestiller dig, at alt muligt ubehageligt sker, og når din partner kommer glad hjem, bliver han/hun mødt af et surt ansigt af sin partner. Du er “nødt” til at smugkigge SMS er eller læse hans /hendes emails. Allerbedst har du det, når I er hjemme i trygge omgivelser, hvor du ikke ser ”spøgelser” overalt. Din partner derimod vil gerne ud og møde andre mennesker og føler sig bundet og hæmmet af dit ønske om altid at være hjemme.

Book tid til hypnose

Du er altid velkommen at kontakte mig, helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller har brug for at høre mere. Jeg kan kontaktes på telefonnummer 52 40 79 27, eller via mail info@trekantenshypnose.dk – eller via hjemmesidens kontaktformular.