Hypnose ved fobi

Fobier

Fobier kan opstå, fordi man har oplevet en skræmmende oplevelse, som måske ligger så langt tilbage i ens liv, at selve oplevelsen for længst er glemt, men fobien består.

Fobier er årsag til, at mennesker i årevis kører lange omveje for at undgå broer, ikke kan besøge familien i Australien, fordi de ikke tør flyve, er tvunget til at bruge trappen i stedet for elevator, er evig angst for at møde en edderkop på 2 mm, undlader at gå til tandlæge + 117 andre ting, som gør livet unødigt besværligt.

Fobier kan som regel fjernes med 2 behandlinger.

Der findes mere end 500 fobier.

Fælles for dem alle er at det er en psykisk tilstand, hvor man i underbevidstheden har en forestilling om, at man føler angst for en bestemt ting. Man opfatter fobien som farlig, ubehagelig, skræmmende og noget, som man for alt i verden skal undgå. I den situation hjælper det intet, at man med sit logiske og rationelt tænkende sind forstår at:

  • Flyvning er en meget sikker transportform
  • Små edderkopper er harmløse og ganske ufarlige
  • Det er ufarligt at benytte en elevator

Book tid til hypnose

Du er altid velkommen at kontakte mig, helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller har brug for at høre mere. Jeg kan kontaktes på telefonnummer 52 40 79 27, eller via mail info@trekantenshypnose.dk – eller via hjemmesidens kontaktformular.