Warning: Creating default object from empty value in /customers/2/5/0/trekantenshypnoseklinik.dk/httpd.www/wp-content/themes/unitheme/optionpanel/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Angst, Trekantens Hypnoseklinik, Kolding

Hypnose mod angst


Angst har mange ansigter:

Alle mennesker oplever angst i en eller anden grad. Det er en helt naturlig form for forsvarsmekanisme, når vi føler angst i en given situation som er potentiel farlig. Men angst kan også vise sig i form af fobier, eksamens- og præstationsangst og på mange andre måder, hvor angsten viser sig i forbindelse med en given handling eller situation.

 

Angsten kan desværre også vise sig i en fuldkommen ukontrolabel form som hos nogle kan være fuldstændig lammende, og som kan forhindre et normalt velfungerende liv – både arbejdsmæssigt og privat.

 

Hvorfor har jeg det sådan?

Der er en årsag til, at du føler angst. Måske har du ubehagelige oplevelser med i din bagage. Oplevelser, som i situationen har gjort dig bange, og som dit underbevidste sind husker – selvom det måske ligger mange år tilbage. Dit bevidste sind har sikkert for længst glemt hændelsen.

 

Kan der gøres noget ved problemet?

Ja, hvis problemet lokaliseres/erkendes og bearbejdes. Ved hjælp af hypnoterapi kan man via det underbevidste sind forholde sig til den erkendte følelse og få bearbejdet den eller de oplevelser, der gør, at man føler angst i givne situationer.

 

Hvordan oplever jeg forandringen?

Du vil opleve, at du vil blive i stand til at kontrollere din angst og se situationen i det rette perspektiv, uden at den kommer ud af kontrol. Som følge heraf vil du mærke, at dit selvværd bliver bedre, og at din selvtillid får et ordentlig boost.

 

Har du spørgsmål:

Du er altid velkommen helt uforbindende: Ring 52 40 79 27 eller send en mail på info@trekantenshypnose.dk

Reference

For 3 år sidenReference Angst blev jeg alvorlig syg med stress og mistede mit arbejde samt en stor del af mit sociale netværk. Det udviklede sig til massiv angst, hvor jeg hverken formåede at sætte mig ind i en bus, gå ind på en tankstation eller sidde i venteværelset hos min egen læge – i en længere periode evnede jeg end ikke at besøge min egen familie. 

FFor 1 år siden lykkedes det mig omsider, efter hård kamp, at vende tilbage til arbejdsmarkedet – men ikke uden angst! Angsten fulgte med mig på arbejde hver eneste dag: sociale sammenhænge, møder, tomands-snak o.lign. var så angstprovokerende for mig, at jeg til sidst tissede i bukserne (af “skræk”), med fatale konsekvenser til følge: forstærket angst! Bare tanken om at skulle til møde i morgen, holdt mig vågen den halve nat – influenza symptomer, hjertebanken, åndenød og ekstrem tissetrang fyldte alt hver morgen. 

Min chef foreslog hypnose, som han havde haft succes med i.f.t. rygestop – min læge bakkede op om idéen og jeg tog derfor til Trekantens Hypnoseklinik, hvor jeg fik i alt 6 behandlinger. 

I dag kan jeg kun give hypnose min allerbedste anbefaling: jeg har hverken angst eller brug for medicin – og jeg kan gå glad på arbejde hver eneste dag, nyde det sociale, deltage i både store og små møder, køre bus, sætte mig ind i et fly og meget mere, uden at kæmpe med den angst som nærmest invaliderede mig i tre år – med andre ord: 3 års kamp med angst er besejret.

Ivan, 40 år.


 

Reference

Efter en grim episode på mit arbejde, for 24 år siden, fik jeg en depression, og angst, som jeg ikke kunne komme af med igen. Min angst gjorde, at jeg fik ondt i maven, og jeg skulle på toilettet i tide og utide, og toiletter kunne til tider være vanskeligt at (…)

Læs hele Middes beretning om depression og angst her.

Book tid til hypnose her