Hypnose mod angst

Angst har mange ansigter:

Alle mennesker oplever angst i en eller anden grad. Det er en helt naturlig form for forsvarsmekanisme, når vi føler angst i en given situation som er potentiel farlig. Men angst kan også vise sig i form af fobier, eksamens- og præstationsangst og på mange andre måder, hvor angsten viser sig i forbindelse med en given handling eller situation.

Angsten kan desværre også vise sig i en fuldkommen ukontrolabel form som hos nogle kan være fuldstændig lammende, og som kan forhindre et normalt velfungerende liv – både arbejdsmæssigt og privat.

Hvorfor har jeg det sådan?

Der er en årsag til, at du føler angst. Måske har du ubehagelige oplevelser med i din bagage. Oplevelser, som i situationen har gjort dig bange, og som dit underbevidste sind husker – selvom det måske ligger mange år tilbage. Dit bevidste sind har sikkert for længst glemt hændelsen.

Kan der gøres noget ved problemet?

Ja, hvis problemet lokaliseres/erkendes og bearbejdes. Ved hjælp af hypnoterapi kan man via det underbevidste sind forholde sig til den erkendte følelse og få bearbejdet den eller de oplevelser, der gør, at man føler angst i givne situationer.

Hvordan oplever jeg forandringen?

Du vil opleve, at du vil blive i stand til at kontrollere din angst og se situationen i det rette perspektiv, uden at den kommer ud af kontrol. Som følge heraf vil du mærke, at dit selvværd bliver bedre, og at din selvtillid får et ordentlig boost.

Har du spørgsmål:

Du er altid velkommen helt uforbindende: Ring 52 40 79 27 eller send en mail på info@trekantenshypnose.dk

Book tid til hypnose

Du er altid velkommen at kontakte mig, helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller har brug for at høre mere. Jeg kan kontaktes på telefonnummer 52 40 79 27, eller via mail info@trekantenshypnose.dk – eller via hjemmesidens kontaktformular.