Hvis du gerne vil veje mindre og få et større velbefindende, kan hypnoterapi eller psykoterapi med hypnose som værktøj være meget effektivt. Med hypnoterapi eller psykoterapi arbejder man meget dybdegående med underbevidstheden, hvor man gennem værktøjer fra hypnose kan give ønskede og positive forslag til forandringer. Når man modtager behandlingen vil man være i en meget afslappende tilstand, hvor der er bedst mulig adgang til underbevidstheden, hvor vaner, opfattelser og handlemåder befinder sig.

Når man vil tabe sig i vægt, er vaner, opfattelser og handlemåder meget vigtige, fordi det er dem, der styrer hvad vi vælger at gøre. Hvis vi har en opfattelse af, at vi for eksempel er dovne, dårlige til at gennemføre mål eller at vi plejer at spise meget fed mad, kan det være utroligt svært at ændre på – også selvom vi udmærket ved, hvad der vil er sundest og bedst for os. De fleste er godt klar over, at massere af motion og sund mad er vejen til et vægttab, men mange glemmer alle de psykiske barrierer, der kan ligge i vejen for, at det bliver muligt for os gennemføre vægttabet. Man skal ikke undervurdere de ubevidste vaner, tanke- og handlemåder der ligger i vores underbevidsthed, for det er dem, der i høj grad bestemmer, hvilke valg vi tager i livet. Det er ikke noget, de fleste bare lige kan ændre på.

Med hypnoterapi og psykoterapi som behandlingsform får du en professionel og erfaren terapeut til at hjælpe dig i den ellers vanskelige proces. Her kan man gennem værktøjer fra hypnosen hjælpe mennesker i kontakt med underbevidstheden og her arbejde med nogle nye mere positive billeder og opfattelser. Når man selv er åben og motiveret vil de positive suggestioner kunne ændre på måden, man tænker og handler i forhold til sin udfordring. På den måde kan hypnoterapi og psykoterapi hjælpe til at gøre det nemmere at bryde vaner og få mere af den adfærd frem, som man ønsker. Gennem terapien kan man se sig selv som slank, frisk, sund og energisk, eller hvad man ellers drømmer om at være, og det kan give nogle helt andre forudsætninger for at blive det i virkeligheden. Det kan give en ny energi og et gåpåmod med en følelse af, at de billeder som underbevidstheden har taget til sig, allerede er sandheden.

Der er derfor mange gode grunde til at prøve hypnoterapi og psykoterapi med værktøjer fra hypnosen som behandlingsform, hvis du ønsker at tage dig.

Hos Trekantens Hypnoseklinik kan vi gennem hypnoterapi og psykoterapi hjælpe dig til et varigt vægttab. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere viden eller tidsbestilling. Du kan også læse mere om hypnose mod vægttab på vores hjemmeside.