+45 52 40 79 27    bruun.jensen@profibermail.dk   Nr. Bjertvej 178, 6000 Kolding

Hypnose behandling nær VejleHvis du bor i Vejle, og du gerne vil finde et nærliggende sted at blive behandlet med hypnose, er Trekantens Hypnoseklinik i Kolding et oplagt valg. Hypnose er et virkningsfuldt værktøj til at ændre på uhensigtsmæssige følelser og tankemønstrer, og hos Trekantens Hypnoseklinik får du en professionel og kompetent behandler, der har mange års erfaring med hypnose. Trekantens Hypnoseklinik ligger kun en kort tur fra Vejle, og det er nemt at komme til og fra klinikken.

 

Hvad er hypnose?

Alle mennesker vil hele vejen igennem livet lagrer informationer i underbevidstheden ud fra de forskellige erfaringer, vi gør os. Noget af den information, vi oplagrer, kan have en negativ effekt på os og være hæmmende på forskellige måder og komme til udtryk som eksempelvis en dårlig vane, handlemåde eller en fysisk gene eller smerte. På den måde bliver det til en tyngende bagage. Der er selvfølgelig stor forskel hvor meget, vi bliver påvirket af underbevidstheden, men der vil ligge tyngende bagage i underbevidstheden hos stort set alle mennesker.

Vaner, handle- og tankemønstre kan være meget svære at ændre på, og derfor kan det være nødvendigt at bruge terapeutiske værktøjer til at gøre forandringerne dybdegående, så de varer resten af livet. Her er hypnose et af de mest effektive værktøjer, fordi der netop her arbejdes med din underbevidsthed.

Hvis du har en fysisk eller psykisk belastning, som drager energi fra dig eller holder dig tilbage fra at få det optimale ud af livet, kan en hypnosebehandling gøre en stor forskel. Hos Trekantens Hypnoseklinik tilbyder hypnose nær Vejle og Kolding. Jeg har lang erfaring med at behandle ved hjælp hypnose. Her giver jeg dig professionel hjælp til at tackle og overkomme udfordringer i dit liv, så du kan øge din livskvalitet.

 

Vores klienters udtalelser

Reference Angst

Vi har mange tilfredse klienter og dem har vi samlet nogle udtalelser fra. Læs dem lige her.

 

Kontakt os

Hvis du gerne vil i kontakt med en erfaren og professionel hypnotisør, er Trekantens Hypnoseklinik i Kolding nær Vejle et trygt valg. Her får du en effektfuld og dybdegående behandling, som tager 100% udgangspunkt i dine behov.

Hos Trekantens Hypnoseklinik i Kolding nær Vejle kan du få hypnose for at opnå en større livsglæde og befri dig selv for tyngende bagage, som måske har sat sig som en dårlig vane, et uhensigtsmæssigt reaktionsmønster eller en fysisk smerte. Med hypnose kan du arbejde dybdegående med din underbevidsthed og sammen med din hypnotisør skabe de ønskede varige forandringer, som kan øge din livskvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte Trekantens Hypnoseklinik i Kolding for mere viden om hypnose, for spørgsmål eller for tidsbestilling.

Bestil tid til hypnose